اتصال دستگاه حضور و غیاب به نرم افزار حضور و غیاب
اتصال دستگاه حضور و غیاب به نرم افزار از آنجایی اهیت پیا می کند که بدانیم استفاده از دستگاه های حضور و غیاب در کسب و کار های مختلف امروزی نقش بسزایی دارد. از دستگاه های حضور و غیاب برای ثبت ورود و خروج و تردد پرسنل استفاده می شود. از طریق این دستگاه می توان عملکرد، تعهد و منظم بودن آن ها را بررسی کرد و برای این کار لازم است که از یک سیستم پر قدرت و هوشمند در این زمینه استفاده کنیم. برای تخلیه اطلاعات ثبتی در دستگاه و خروجی دستگاه حضور و غیاب باید آن را به نرم افزار حضور و غیاب متصل کرد.
دستگاه های حضور و غیاب دارای انواع مختلفی هستند از جمله دستگاه تشخیص چهره، دستگاه اثر انگشت، تشخیص کف دست و کارت که برای دریافت اطلاعات هرکدام از این دستگاه ها روش های مختلفی وجود دارد. از آنجایی که دستگاه های حضور و غیاب صرفا اطلاعات خام را ثبت میکنند جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط نیاز به بارگزاری اطلاعات فوق در نرم افزار حضور و غیاب می باشد بنابراین تمامی دستگاه های حضور و غیاب نیازمند راهکاری جهت اتصال به نرم افزار مرتبط با خود هستند.
روش های ارتباطی در دستگاه های حضور و غیاب متفاوت است در ادامه به تعدادی از راه های ارتباطی دستگاه های حضور و غیاب و مزایای استفاده از هر کدام از آنها می پردازیم.
راه های ارتباطی دستگاه حضور و غیاب و کنترل تردد پرسنل
با توجه به دستگاه حضور و غیاب انتخابی سازمان شما، روش های تخلیه اطلاعات متفاوتی از دستگاه وجود دارد. سیستم های حضور و غیاب از دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تشکیل شدند و ارتباط بین این دو بخش به طرق گوناگونی انجام می شود. به طور کلی سه روش برای تخلیه اطلاعات دستگاه حضور و غیاب و انتقل آن به نرم افزار حضور و غیاب وجود دارد.
نحوه ی ارتباط دستگاه حضور و غیاب و نرم افزار:
- اتصال از طریق شبکه
- اتصال از طریق USB
- ارتباط از طریق WiFi
استفاده از این سه روش برای هر کدام از دستگاه های حضورو غیاب تشخیص چهره، تشخیص اثرانگشت، تشخیص کف دست و کارت مناسب است و روش تخلیه سیستم حضور و غیاب، به نوع ارتباط گیری دستگاه با نرم افزار حضورو غیاب بستگی دارد.
اتصال دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار حضور و غیاب از طریق شبکه
ارتباط از طریق شبکه یکی از بهترین روش ها برای ارتباط گیری دستگاه ساعت زنی با نرم افزار است و استفاده از این روش ساده و برای کاربر آسان می باشد. تنظیمات لازم برای برقراری ارتباط و تعریف یک IP برای دستگاه حضور و غیاب در شبکه ی سازمان شما هم از طریق تنظیمات خود دستگاه و هم از طریق نرم افزار حضور و غیاب امکان پذیر است.
در این روش، بعد از تعریف ای پی دستگاه حضور و غیاب در شبکه ی سازمان از طریق کابل LAN ارتباط بین دستگاه و نرم افزار برقرار می شود، اما ابتدا باید مطمئن شوید دستگاه کنترل تردد مورد استفاده در سازمان شما به نرم افزار مناسب خود متصل شده و امکان ارتباط گیری بین آن ها وجود دارد تا تخلیه دستگاه حضور و غیاب به درستی صورت گیرد.
مزایای تخلیه اطلاعات دستگاه کترل تردد از طریق شبکه:
- از طریق شبکه می توان اطلاعات چندین دستگاه ساعت زنی را به طور همزمان یا غیر همزمان تخلیه کرد، از این رو در این روش سرعت بسیار بالا بوده و برای شرکت های بزرگ و مدیریت تعداد بالای پرسنل مناسب است.
- ارتباط بین دستگاه حضور و غیاب و نرم افزار حضور و غیاب امن بوده و احتمال هک شدن در این روش به حداقل میرسد.
- پشتیبانی و برطرف کردن مشکل ایجاد شده در سیستم حضور و غیاب در این روش آسان تر است.
نحوه ارتباط سیستم حضور و غیاب با نرم افزار حضور و غیاب از طریق پورت (USB)
با این روش ارتباط بین دستگاه حضور و غیاب و نرم افزار از طریق کابل USB یا یک فلش مموری انجام می شود. برای برقراری ارتباط ابتدا باید فلش مموری از طریق درگاه یو اس بی به دستگاه متصل شود و با انتخاب گزینه تخلیه اطلاعات از طریق فلش اقدام به انتقال اطلاعات از دستگاه به فلش خود کنید. تخلیه اطلاعات زمانی صورت می گیرد که فایل حاوی اطلاعات تردد پرسنل را در نرم افزار حضور و غیاب بارگزاری کنیم. متناسب بودن نرم افزار حضور و غیاب و دستگاه حضور و غیاب نیز اهمیت دارد.
این روش ارتباطی برای سیستم های حضور و غیابی مناسب است که امکان برقراری اتصال به شبکه از طریق کابل وجود ندارد و یا دستگاه حضور و غیاب در محدوده ی مجاز نرم افزار نمی باشد.
ارتباط دستگاه کنترل تردد با نرم افزار کامپیوتر از طریق وای فای (WiFi)
اتصال دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار از طریق وای فای، نیازی به کابلکشی و تعریف IP ندارد و تمام مراحل تخلیه دستگاه به صورت بیسیم صورت می گیرد. استفاده از این روش برای سیستم هایی امکان پذیر است که دستگاه آن ها قابلیت اتصال به WiFi را پشتیبانی می کند. بنابراین هنگام خرید دستگاه حضور و غیاب باید به نحوه ی ارتباط گیری دستگاه با نرم افزار توجه داشته باشید. طریقه ی اتصال در این روش به این صورت است که هر WiFi دارای آدرس IP منحصر به فرد است، بنابراین در قسمت IP آدرس دقیق وای فای را وارد نمایید و از این طریق دستگاه کنترل تردد به راحتی با نرم افزار ارتباط می گیرد.
در این روش دستگاه باید در محدوده مجاز سیستم نرم افزاری قرار گیرد تا شما به راحتی بتوانید به صورت آنلاین به اطلاعات دستگاه دسترسی داشته باشید زیرا اگر دستگاه خارج از محدوده سیستم نرم افزاری قرار بگیرد، برقراری ارتباط با نرم افزار حضور و غیاب امکان پذیر نخواهد بود.
مزایای خروجی گرفتن از دستگاه حضور و غیاب از طریق وای فای:
- خروجی گرفتن از دستگاه ساعت زنی از طریق وای فای بسیار کم هزینه تر از شبکه و کابل بوده، زیرا نیاز به کابل کشی ندارد.
- امکان جا به جایی دستگاه حضور و غیاب در محدوده مجاز نرم افزار وجود دارد.
- تخلیه اطلاعات دستگاه با سرعت بالا انجام می شود و برقراری ارتباط از طریق وای فای آسان است.
و در آخر
امروزه روش های تنوعی برای تخلیه اطلاعات دستگاه حضور و غیاب و برقراری ارتباط دستگاه با نرم افزار حضور و غیاب وجود دارد، اما باید این نکته را نیز در نظر گرفت که برقراری ارتباط دستگاه حضور و غیاب با نرم افزار اختصاصی آن در شرکت سامانه های بعد پنجم دسترسی های زیادی به مدیران و صاحبان مشاغل و کسب و کارها می دهد. بنابراین ابتدا باید متناسب با نیاز های سازمان خود دستگاه حضور و غیاب را انتخاب نمایید و سپس بهترین روش را برای نحوه انتقال اطلاعات و خروجی گرفتن از دستگاه حضور و غیاب را برای کنترل تردد کارمندان انتخاب نمایید.
برای انتخاب بهترین سیستم حضور و غیاب، کافیست با بررسی نیاز های مجموعه ی خود و خواسته های شما از یک سیستم کنترل تردد، با کارشناسان ما در شرکت سامانه های بعد پنجم تماس حاصل فرمایید و نیاز های مجموعه ی خود را با ما درمیان بگذارید تا مناسب ترین دستگاه را به شما معرفی کنیم.
جهت دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما با شماره 02189350 داخلی 1 تماس حاصل فرموده یا در پیام رسان واتس اپ به شماره 09392545658 پیغام ارسال نمایید.
اما بنظر من بهترین راه خروجی دستگاه حضور و غیاب فلش هستش
بدون دردسر و راحت